Ana Sayfa Gündem, Spor 9 Mayıs 2022

DUYSUN CÜMLE ALEM, DUYSUN TÜM DÜNYA

İstanbul yenikapıda 176 bin Trabzonsporlu doyasıya şampiyonluğu kutladı 

Başkan Ahmet Ağaoğlunun da katıldığı şampiyonluk kutlamaları olaysız mükemmel bir şölen havasında geçti Başkan Ağaoğlu burada yaptığı konuşmada “Bizim kulüp olarak yeni sloganımız şu: Farklıyız ve karakterimizle şampiyon olduk” dedi

Başkan Ağaoğlu alanı dolduran 176 bin Trabzonsporluya yaptığı konuşmada “4 sene önce söylemiştim. 3 sene sabredin sonrasında bu takımı alkışlayacaksınız demiştim. Öyle de oldu. Büyük başkan yok büyük Trabzon var. Büyük Trabzonspor’un büyük taraftarı Yenikapı’ya hoş geldiniz. Bu organizasyonu hazırlayan ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Trabzon, bu alandaki herkesle gurur duyuyor. Dünya’nın her yerinde insanlar bu takımı ayakta alkışlıyor. Sabrınızı ayakta alkışlıyorum. Biz bu şampiyonlukla ve kutlamalarımız ile farklılığımızı ortaya koyduk. Dünya’nın dört bir yanında insanlar bizim gibi davranıyor, bizim gibi seviniyor. Bugün burada 176 bin Trabzon sevdalısı meydanda ve ben hepinize teşekkür ediyorum. Yıllardır bu anı bekleyen insanları mutlu ettiğimiz için çok gururluyuz. Unutmayın ki en büyük pay sahibi sizsiniz. İşte taraftar işte şampiyon!.”

Kutlamalar esnasında aşırılıklardan kaçınılması gerektiğini dile getiren Ahmet Ağaoğlu, “Hepinizden rica ediyorum aşırıya kaçmayalım. Sevincimizi doya doya yaşayalım. Oynayalım, kutlayalım fakat sosyal medya da dahil olmak üzere hiçbir alanda aşırıya kaçmayalım. Bugün bizim sevincimiz, kutlama törenlerimiz dünyanın dört bir yanında gıptayla izleniyor. Büyük Trabzon taraftarına yakışır şekilde kutlayalım. Hiç kimsenin bu sürece gölge düşürmesine müsaade etmeyelim. Rakiplerin tacizleri size yanlış bir şey yaptırmasın. Sadece kendi sevincimizi yaşayalım. Biz farklıyız çünkü biz Trabzonsporluyuz” dedi.

Şampiyonluk yarışında ne olursa olsun karakterimizden ödün vermedik diyen Ağaoğlu, “Herkes şunu söylüyor. ‘En büyük biziz’. Biz de şunu söylüyoruz; ‘Olabilirsiniz. Ama biz farklıyız çünkü biz Trabzonspor’uz’. Sevgili arkadaşlar en başından beri söylüyoruz. Maç kaybedebilirsiniz hatta şampiyonluklar kaybedebilirsiniz. Bunların hepsinin telafisi var. Ama eğer karakterinizi ve dik duruşunuzu kaybederseniz her şeyinizi kaybedersiniz. Böylelikle belirtmek isterim ki bizim kulüp olarak yeni sloganımız şu: ‘Farklıyız ve karakterimizle şampiyon olduk” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil