Ana Sayfa Gündem, Spor 23 Mayıs 2022

ABDULLAH AVCI ŞAMPİYONLUĞA GİDEN YOLU ANLATACAK

Trabzonspor Teknik Patronu Abdullah Avcı Şampiyoluğa giden yolun tüm ayrıntılarını anlatacak

Teknik Patron Abdullah Avcı Tüm Trabzonluların merak ettiği soruları yanıtlayacağı ve bilinmeyen anları anlatmak için bu akşam saat 21.00 da Güntekin Onayın sunacağı proğrama konuk oluyor

Şampiyon Trabzonspor’un başarılı teknik direktörü Abdullah Avcı, beIN SPORTS’a konuk oluyor. Şampiyonluk sonrası ilk özel röportajını beIN SPORTS’a verecek olan Avcı, gelen zaferin perde arkasını canlı yayında bu akşam  saat 21.00’de beIN SPORTS’ta anlatacak.

Sporun adresi Digiturk, Türkiye ve dünya futbolunun yıldız isimlerini izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu şampiyonu Trabzonspor’un başarılı teknik direktörü Abdullah Avcı, şampiyonluk sonrası ilk kez beIN SPORTS mikrofonlarına konuşuyor.

Bordo-mavili takımla 9. haftada alınan liderliği sezon sonunda şampiyonlukla taçlandıran Avcı, sezonun tüm bilinmeyenlerini beIN SPORTS’ta anlatacak. Avcı, sezon içinde yaşadığı unutulmaz maçlardan, kırılma anlarına kadar, gelen zaferin perde arkasını izleyicilere aktaracak.

Güntekin Onay’ın soracağı ve şampiyon teknik direktör Abdullah Avcı’nın yanıtlayacağı bu özel röportaj, bu akşam  21.00’de canlı yayınla beIN SPORTS 1 ekranlarında sporseverlerle buluşacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil