Ana Sayfa Ekonomi, Gündem 27 Mayıs 2022

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE HAREKETLENME BAŞLIYOR

Maliyet artışından kaynaklanan fiyat yükselmelerinin yılın ikinci yarısında devam edebileceğini belirten Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, ev sahibi olmak isteyenlerin daha hızlı hareket etmeleri gerektiğinin altını çizdi. 


Artan maliyetlerin konut fiyatlarına yansıdığını ifade eden Yıldırım “İnşaat maliyetlerinde görülen fiyat artışları, yılın 2. yarısında artarak devam edecek gibi görünüyor. Ev sahibi olmak isteyenlere tavsiyemiz bir an önce aksiyon almaları.” dedi. Maliyet artışlarında balon zamların da etkisi olduğunu belirten Erdoğan Yıldırım, ev sahibi olmak isteyenleri hızlı davranmaya davet etti.

Son dönemde gayrimenkulün yatırım aracı olma özelliğinin yeniden öne çıktığını belirten Yıldırım bu durumun konut   satışlarını artırdığını ve yatırım aracı olarak ilk sırada tercih edileceğini beklediklerini belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil