Ana Sayfa Gündem, Spor 28 Mayıs 2022

KÖRDÜĞÜMÜ KİM ÇÖZECEK ?

Trabzonsporda transfer çalışmaları sürerken bir yandan da sözleşmesi biten oyuncularla sözleşme yenilemek için görüşmelere devam ediyor.

Trabzonsporun sihirbaz lakaplı oyuncusu Nwakame de sözleşmesi biten oyunculardan birisi , uzun zamandır devam eden görüşmelerden bir sonuç çıkmazken son görüşmeden de taraflar bir sonuç alamadı ve masadan kalkıldı.

Trabzonspor Nwakameye yaptığı teklif ortada 2 yıl ve 1,5 milyon euroluk bir rakam buna karşılık Nwakame nin istediğide konuşulanlara göre 3 yıl ve 3 milyon euro luk bir rakam Trabzonspor önerdiği rakamda bir değişiklik yapmayacağını defaaten açıklamasına buna karşılık önce Nwakamenin geçtiğimiz günlerde yaptığı ” “Sorunumun para olduğunu söyleyenler olmuş. Benim asla parayla böyle bir ilişkim yok. Böyle bir sözü de asla ifade etmedim zaten. Benim yakınımdaki insanlar beni tanırlar ve benim nasıl biri olduğumu bilirler. Sorunun para olmadığını, sevginin ve saygının her zaman paranın önüne koyduğumu bilirler. Parayla etkilenecek son insanım. İnsanların bunu bilmesini isterim” açıklaması da henüz hafızalarda iken ardından Nwakamenin menejeri Deniz Türker de “Trabzonspor’la maaş ve yıl konusunda anlaşmıştık. Sadece imza parası konusunda farklı düşünceler vardı. An itibarıyla oyuncum, Trabzonspor’un taksitli ödeme talebini kabul etti. Trabzonspor istediği zaman kulübe gider imzaları atarız” açıklamasını yapmasına rağmen son görüşmede de anlaşmanın olmaması bu transferin çıkmaza girdiğini gösteriyor

Taraftarların da sevgilisi olan Nwakame nin kararı herkes tarafından merakla bekleniyor imzalayacak mı ? imzalamayacak mı?

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Kene Kabusu Geri Geldi!

Kene Kabusu Geri Geldi!

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil