Ana Sayfa Gündem, Spor 17 Haziran 2022

FIRTINA ÇOŞTU BİR KERE …

Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi grup aşamalarına katılmayı hedefleyen Bordo Mavililerde kadro takviyesi için çalışmalar son sürat devam ediyor .

Dün KAP’a bildirilen Larsen,Denswil,Eren Elmalı ve Doğucan dan sonra  hız kesmeyen Bordo Mavili yöneticiler Teknik Patron Abdullah Avcının raporu doğrultusunda Geçen sezon Başakşehir’de kiralık olarak forma giyen Mısırlı yıldız oyuncu  Trezeguet önce  Aston Villa’kulubüne teklif yaptı ardındandan oyuncunun menejeri Türkiyeye davet edildi

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 13 maça çıkan 27 yaşındaki Yıldız  futbolcu, 6 kez fileleri havalandırırken 4 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Trabzonspor yönetimi bir diğer davetini ise geçen sezon Süper ligde Kasımpaşa forması ile gol krallığı yaşayan Umut Bozok’a yaptı

Kasımpaşa’da müthiş bir performans sergileyerek attığı 20 golle gol kralı olan tecrübeli santrfor, görüşmelerde ikna edilmesinin ardından hemen sözleşme imzalanıp kampa yetiştirilmek isteniyor.

Bondervisi FC Lorient kulübünde olan Umut ile görüşmek için menejeri ve kendisi Türkiyeye davet edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

9 ŞEHİDİMİZ VAR

9 ŞEHİDİMİZ VAR

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil