Ana Sayfa Gündem, Spor 18 Haziran 2022

OZZY’İ AVCI İKNA EDECEK

Transfer sezonuna hızlı giren ve 4 oyuncuya birden imza attıran Bordo <Mavililer transferde hız kesmiyor , geçtiğimiz günlerde Beşiktaşla yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan Oğuzhan Özyakup ile Abdullah Avcının bizzat görüşerek bu transferi bitirmek istiyor .

Daha önce birlikte çalıştığı oyuncuyu Trabzonspora getirmek isteyen Abdullah Avcı orta sahada tecrübesine ve bilgisine güvendiği oyuncu ile hafta içerisinde görüşerek ikna edeceği idda edildi.

Trabzonspor Teknik Patronu Abdullah Avcının orta saha da oyunu yönlendirecek alternatif bir oyuncu arayışında olduğu biliniyordu bu konuda Beşiktaşta birlikte çalıştığı Oğuzhan Özyakup’u değerlendirmek isteyen tecrübeli Hoca oyuncuyla konuşarak gelecek sezon planlarından ve oyuncu ile ilgili tasarrufunu anlatacağı öğrenildi

Oğuzhan Özyakup’un bu transfere sıcak baktığı bilinirken yakın çevresine Abdullah Hocanın sisteminin kendisine uygun bir sistem olduğunu söylemesi ve eski günlerine dönmek için “memleketim Trabzon benim için en uygun yer” dediğide idda edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil