Ana Sayfa Gündem, Spor 26 Haziran 2022

BÜYÜK TAKAS !

Boro Mavili takımın yıldız oyuncularından Gervinho’ya süpriz bir talip çıktı….

V.F.Karagümrükspor kulubünün yeni Teknik Patronu Andrea Pirlo takımına takviye için ilk olarak Trabzonsporun futbolcularından Gervinho yu istedi

Başkan Süleyman Hurmanın yeni teknik Direktörü Andrea Pirlo nun isteği üzerine Trabzonsporla bu konuda bir görüşme gerçekleştirmesi ve Trabzonsporun da istediği Emre Mor ile bir takasın olabileceği spor kamuoyunda konuşulmaya başlandı.

Karagümrük kulubüne Emre Mora karşılık Gervinho artı  bir miktar da para teklif eden Trabzonspor’un bu talebi Karagümrük tarafından değerlendirmeye alındığı öğrenildi.

Baında yazılan haberlere göre  Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin Emre ile ciddi şekilde ilgilendiği bilinirken Emre’nin menajeri Trabzonspor iddialarını ise doğruladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil