Ana Sayfa Gündem, Spor 8 Temmuz 2022

BİRDE YERLİ SANTRAFOR…

Bordo Mavili takım yeni sezon hazırlıklarına yurt dışı kampında devam ederken yönetimde transferde çalışmalarına devam ediyor .

Bordo Mavililer transfer dönemine hızlı bir giriş yapıp Jens Stryger Larsen , Eren Elmalı ,Doğucan Haspolat, Stefano Denswil ile sözleşme yaptıktan sonra Nwakamenin ayrılma kararı kesinleşmesinden sonra da Mısırlı yıldız  Trezeguet ile sözleşme imzaladı 

Bir stoper için görüşmelere devam eden Trabzonsporda bu sezon 3 kulvarda yarışacak olmasından dolayı birde santrafor gündemde geçen sezon Kasımpaşa forması ile gol kralı olan Umut Bozok ile yapılan görüşmelerden bir sonuç alamayan Bordo Mavili yönetim daha öncede nabız yokladığı Milli Oyuncu Halil Dervişoğlu ile yekrar görüşme yapması bekleniyor Bonservisi Hollanda ekiplerinden  FC Brentford’ ta olan milli oyuncu geçtiğimiz sezonu Galatasarayda kiralık olarak geçirmişti.

Yönetimin Teknik Patron la bir kez daha görüşeceği ve Abdullah Avcının Halilin alınması yönünde fikir beyan ederse bu transferin bitirileceği gelen bilgiler arasında.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil