DOLAR 32,5740 0.1%
EURO 35,0387 0.56%
ALTIN 2.427,840,21
BITCOIN 2093853-3.70389%
Trabzon
23°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

ÖMER HAKAN USTA’DAN BAYRAM MESAJI

ÖMER HAKAN USTA’DAN BAYRAM MESAJI

ABONE OL
8 Temmuz 2022 22:32
ÖMER HAKAN USTA’DAN BAYRAM MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ömer Hakan Usta Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı

“İçinde Bulunduğumuz bu müstesna ve özel günlere hep birlikte erişmemizin mutluluğunu yaşarken Ahirete intigal eden tüm sevdiklerimizi de saygıyla rahmetle minnetle anıyorum.

Bayram günleri, birlik ve beraberliğimizin perçinlediği, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız en istisnai günlerdir. İnsanları sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha hep birlikte erişmemizin kıvancı içerisindeyiz.

Kurban Bayramı; cömertliğin, rahmetin ve bereketin bol olduğu, dargınlık ve kırgınlıkların unutulup milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu dini bayramlarımızdandır. Bu bayram sevincinin ailemizle, dostlarımızla, komşularımızla, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesiz vatandaşlarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamanın birlik ve beraberlik duygularımızı arttıracağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncülerle başta cennet vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizin ailelerinin, gazilerimizin, aziz milletimizin Tüm şoför esnafımızın ve ailelerinin ve kıymetli Trabzonluların  mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!