Ana Sayfa Bölge, Gündem 14 Temmuz 2022

BAŞKAN USTA : UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ ,UNUTTURMAYACAĞIZ

Trabzon Şoförler ve Otomobilcer Esnaf Odası Başkanı Ömer Hakan Usta hain teröristlerin15 Temmuzda gerçekleştirilmeye çalıştıkları darbe girişiminin 6. yıl dönümünde bir kez daha şiddetle kınıyorum derken  Yüce Türk Milletinin ülkenin dört biryanında meydanlara çıkarak teröristlere gereken dersi verdiğini söyledi.

Başkan Usta açıklamalarına şöyle devam etti ; Yüce Türk Milleti , Ejdadımız 1071 de Malazgirtte Anadolunun kapılarını bir daha kapanmamak üzere bu millete açtığında 1453 de İstanbulu alarak, 1915 de Çanakkaleyi geçilmez kılarak,Sakaryada Eskişehirde ,Kocatepede ve nihayetinde İzmirden denize düşmanı dökerek dünyaya Anadolu Türk Yurdu dur diye ilmek ilmek yazdıran Bu Kahraman Millet 15 Temmuzda da aynı Ruh Aynı inanç Aynı İmanla Canları pahasına Bu Aziz Vatanı savunmuş Alçak Hain Kahpe Fetöcülere karşı Milli Duruşunu göstererek Bu Vatan için Toprağa düşmüş Şehitlerimize layık birer evlat olduklarını göstermişlerdir.
Alçak, hain, Kahpe Fetö terör örgütü; milletimizin birliğini , beraberliğini, kardeşlik duygularını ve Gazi Meclisi hedef almıştır hain teröristler bu girişimle millî iradeyi saf dışı bırakmayı ve demokrasiyi, özgürlükleri engellemeyi hedeflemişlerdir.
Ama bu kahpe vatan hainlerinin unuttuğu bir şey vardı basiretli ve ferasetli aziz milletimiz gönlündeki iman ve vatan aşkı 1071 de neyse dün de aynıydı bugün de aynı yarında aynı olacaktır.
Yüce Türk Milletin yüreği İman ve vatan sevgisi ile dolu evlatları Vatan haini kahpe satılmış teröristlere 15 Temmuz gecesi gereken dersi vermiş ve bundan sonra ilelebet de vermeye devam edecektir.
FETÖ alçak darbe girişiminin akabinde Tüm yurtta 24 saat kesintisiz vatan nöbetleri dosta güven düşmana korku vermiştir. Bizler Türk Milleti olarak Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız hem dışarıdaki hem de içerideki hainlere hiçbir zaman milletçe fırsat vermeyeceğiz. Ruhunu,onurunu,şerefini 1 dolara satmış, hain örgütün mensubu olmuş alçaklar adaletin karşısına çıkarılmışlar ve hainliklerinin bedelini adalet karşısında ödeyecekler.
Türkiye Cumhuriyeti’ miz genç bir cumhuriyet olsa da kahraman milletimiz bin yıldır Anadolu’ yu kanıyla, canıyla kendisine yurt edindi. Bundan sonra da yurdunu koruyup yüceltecek kudrete sahiptir. Kahraman ecdadımızın bize emanet bıraktığı kutsal vatanımızda; huzurumuza, birliğimize, dirliğimize, güçlü Türkiye’ ye kast eden hain, alçak teröristlerle ve yandaşlarıyla kararlı mücadelemiz son nefesimize kadar da devam edecek.
Ay yıldızlı al bayrağımıza kanlarıyla renk veren isimleri bilinen ve bilinmeyen tüm kahraman şehitlerimizden, fedakâr gazilerimizden Allah, razı olsun.Bizlere bu kutsal toprakları vatan kılan ecdadımızı, 15 Temmuz’ da canlarını feda eden 249 şehidimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha şükran, minnet ve rahmetle yâd ediyorum. 15 Temmuz’ da yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle gazilik şerefine mazhar olan 2193 gazimize, fedakâr ailelerimize de minnetlerimi sunuyorum. Demokrasiye, milli iradeye vurulan bütün darbeleri ‘Unutmadık, Unutmayacağız Unutturmayacağız!’ ve Trabzon Şoförler Odası Başkanı olarak tüm üyelerimizin adına 15 Temmuz darbe girişimini bir kez daha şiddetle kınıyor, lanetliyorum.Rabbim, hainlere bir daha fırsat vermesin. Aziz vatanımızda şanlı bayrağımız ilelebet var kılsın.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil