Ana Sayfa Gündem, Spor 23 Temmuz 2022

RAKİP İTALYAN DEVİ TORİNO

Bordo Mavililerin Torino  hazırlık maçı için heyecanlı bekleyiş başladı.

Bu sezon geçtiğimiz sezon elde ettiği  şampiyonluk ünvanını korumak ve tekrar elde etmek için sahneye çıkacak olan Bordo Mavililer , güçlü İtalyan temsilcisi Torino karşısında iyi oyun ve galibiyet hedefliyor.Bordo Mavililerin Süper Kupa maçının bir provası olması beklenen karşılaşmada Abdullah Avcının oyuncularına “bu maçı hazırlık karşılaşması olarak göemeyin ciddiye alalım dediği” öğrenildi  İşte bordo mavili taraftarların heyecanla beklediği Torino Trabzonspor hazırlık maçı ile ilgili bilgiler…

Bordo Mavililer , yeni sezon öncesi en ciddi maçı olarak görülen ve İtalya Serie A ekiplerinden Torino ile hazırlık maçı oynayacak. Teknik Patron Abdullah Avcı yönetimindeki Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçı olacak karşılaşmada  güçlü rakibi Torinoyu  devirip moral depolamak istiyor.

TORINO TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Torino Trabzonspor maçı bugün saat 19:00’da oynanacak.

TORINO TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Torino Trabzonspor maçı A Spor ekranlarından şifresiz canlı yayınlanacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil