DOLAR 32,5722 0.08%
EURO 34,9601 0.31%
ALTIN 2.425,760,12
BITCOIN 2090032-3.41018%
Trabzon
24°

KAPALI

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

ALKIŞLAR KONYASPOR’A

ALKIŞLAR KONYASPOR’A

ABONE OL
29 Temmuz 2022 08:13
ALKIŞLAR KONYASPOR’A
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 3-0 kazandığı maçın rövanşında konuk ettiği Belarus temsilcisi BATE Borisov’u 2-0 yenerek 3. eleme turuna yükseldi.

Gol Dakikaları :

37. dakikada Konyaspor öne geçti. Sağ taraftan ceza sahasına giren Muric’in içeriye gönderdiği topun kontrolünü sağlayan Rahmanovic’in dönerek vuruşunda, meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0

43. dakikada yeşil-beyazlı ekip farkı 2’ye çıkardı. Hadziahmetovic’in sol köşe gönderinden kullandığı kornerde, Calvo’nun kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 2-0

72. dakikada Konyaspor sahada 10 kişi kaldı. Cikalleshi’nin rakibine müdahalesinin ardından hakem Novak Simovic, bu oyuncuya 2’nci sarı karttan kırmızı kart gösterdi.

Konyasporun bir üst elemelerdeki rakibide belli oldu  Konyaspor, Koper’i eleyen Liechtenstein ekibi FC Vaduz ile eşleşti.

Teknik Patron İlhan Palut maç sonrası yaptığı açıklamada :Maç öncesi herhangi bir rehavete, tempo düşümüne, ciddiyetten uzaklaşmaya yol açmaması gerektiğini konuştuk. Çünkü yeni bir maç. Yine sahaya iyi bir sonuç almak için çıktık. Yine hem hücumda doğru işler yapmak, hem de defansta 1 gol yememe alışkanlığını kazanma adına sahada yer aldık. Maçın başlangıç düdüğüyle beraber de oyuncularımda bu ciddiyeti gördüm. Gerçekten tempolu başladılar. İstekli başladılar. Çok fazla hücum girişiminde bulunduk. Çok fazla pozisyon bulduk. İlk yarı 2 gol attık. Zaten avantajlı olduğumuz bir durumu iyice hep bu şekilde pekiştirmiş olduk. İlk yarının sonuyla beraber hafif rotasyonlu bir başlangıçtan değişiklikler de bu rotasyonu daha da genişleten bir duruma ulaştık. 2. yarı da kontrollü bir oyundu. 11’e 11 iken pozisyonlarımız devam etti. Fakat 10 kişi kaldıktan sonra biraz daha kontrollü oyunla maçı bir şekilde gol yemeden bitirdik. Güzel 2 maç oldu. Bugün de taraftarımızın önünde yine dönem dönem iyi bir oyun sergiledik. Onlara da destekleri için teşekkür ediyorum. Vaduz rakibimiz oldu. Hayırlısı olsun. Artık yarın itibariyle onların analizine başlayacağız. Mental ve fiziksel olarak da bu maçın hazırlıklarına başlamış olacağız.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!