Ana Sayfa Gündem, Spor 1 Ağustos 2022

TRANSFERDE SON PERDE …

Süper ligi Şampiyon olarak tamamlayan son olarak ta Süper Kupayı Sivassporu 4-0 gibi net bir skorla yenip kaldıran Bordo Mavililerde şimdi hedef sezon başlamadan stoper transferini bitirmek

Yönetim dört bir koldan bu transfere kilitlendi ve bir an önce stoper transferini bitirmek istiyor.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak ard arda imzalar attıran Bordo Mavililer sadece stoper mevki için görüşmelerinden bir sonuç alamadı.

Görüşme yapılan onun üzerinde oyuncu veya kulubü ile anlaşma sağlayamayan Bordo Mavili yönetim şimdilerde öne çıkan bazı isimlerle yeniden masaya oturmaya hazırlanıyor .

Bu oyunculardan biri Danimarka Milli Takımı’nın formasını 35 kez giyerken, Corneilus ve Larsen’in de yakın arkadaşı 1.99 boyundaki Jannik Vestergaard Tecrübeli oyuncu ve kulübüyle yapılacak görüşmelerde mesafe kat edilmesi halinde oyuncu Trabzona davet edilerek sözleşme yapılması planlanırken bir diğer seçeneğin ise Los Angeles FC’ta oynayan ve kulubü ile sözleşmesi devam eden ancak bu sezon Avrupada oynamak isteyen Jesus Murillo oldu.

Trabzonsporda yaşanan gelişmeler takip edilirken Şampiyonun kadroya hangi oyuncuyu katacağı merakla bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil