Ana Sayfa Gündem, Spor 3 Ağustos 2022

2022-2023 SEZONU ŞAMPİYONUN MAÇIYLA BAŞLIYOR

Süper Lig’de heyecan bu hafta yeniden başlıyor. Eski adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi, son yıllardaki adıyla Süper Lig’de geride kalan  sezonlarda şampiyonlukları 6 takım paylaştı.2018-2019 sezonunda Süper Lig’e veda eden Bursaspor ise bu organizasyonda şampiyonluk yaşayıp küme düşen ilk takım olarak da kayıtlara geçti.

Yeni sezonun ilk maçı Cuma akşamı son şampiyon Trabzonspor ile uzun yıllardan sonra süper lige tekrar yükselen İstanbulspor maçıyla başlayacak İstanbulda oynanacak müsabaka Atatürk Olimpiyat stadında saat 21.00 de başlayacak

Bu müsabaka öncesi ise ilk kez yapılacak olan stad konserleride başlayacak

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından geçtiğimiz günlerde ilk kez gündeme getirilen ve tribünlere daha fazla sayıda kadınların, gençlerin, çocukların ve ailelerin gelmesi amacıyla hayata geçirilecek olan stadyum konserleri, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftası ile birlikte başlayacak.

Maçların festival ve şölen havasında geçmesini hedefleyen proje kapsamında, ilk olarak İstanbulspor ile Trabzonspor arasında Olimpiyat Stadı’nda 5 Ağustos Cuma akşamı 21.00’de oynanacak sezonun açılış maçında düzenlenecek konser etkinliğinde Madrigal Grubu sahne alacak.

Son dönemin yükselen grupları arasında yer alan ve “Seni Dert Etmeler” adlı teklisiyle dijital platformlarda en fazla dinlenen Türkçe şarkı rekorunu kıran rock grubu Madrigal’in konseri saat 20.30’da başlayacak. Grup devre arasında da tribündeki futbolseverlere müzik ziyafeti sunacak.

Konserler dizisi, önümüzdeki haftalarda, Türk müziğinin önemli isimleri ile devam edecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil