Ana Sayfa Gündem, Tarım ve Hayvancılık 3 Ağustos 2022

Bakan Dönmez, Çiftçiye Müjdeyi Verdi: Destek Ödemeleri Yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, geçtiğimiz günlerde 1 kişinin de hayatını kaybettiği sel sonrası çiftçi ve köylülere müjdeyi vererek, “Çiftçilerimize 1 hafta içinde ödeneği serbest bırakacaklar valiliğimiz emrinde. Ayrıca evi ve araçları zarar gören varsa onlara imkanlar ölçüsünde destek yardım ödenek yapılacak inşallah” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik’te geçtiğimiz günlerde yaşanan selden etkilenen köy ve mahallelerin muhtarlarıyla baba ocağı Gölpazarı’nda bir araya geldi.

Bakan Dönmez, köy muhtarıyla görüştükleri ekin ve tahıllarda bazı zarar ve ziyanlar olduğunu anlatarak, “Onlarla ilgili tarım müdürlüğümüz gerekli hasar tespit çalışması yapmış. Valiliğimiz ise Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığına bildirmiş ve bizler de milletvekilimizle Ankara’da bu durumu takip ettik. Bugün de İdari İşler Başkanımızla görüştük, inşallah 1 hafta içinde ödeneği serbest bırakacaklar valiliğimiz emrinde. Bu ayrıca evi ve araçları zarar gören varsa onlara imkanlar ölçüsünde destek yardım ödenek yapılacak inşallah. Rabbimden bu ve benzeri olaylardan korusun diliyorum” dedi.

Bakan Dönmez, ardından Bilecik’in Yenipazar ilçesinde Halk Eğitim Merkezi’nde selden etkilenen köy ve mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Kaynak:süperhaber

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil