Ana Sayfa Gündem, Politika 5 Ağustos 2022

Seyit Torun: “Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olacaktık, Ev Parası Gibi Kira Ödüyoruz”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı sosyal konut projesine ilişkin olarak, “Kira öder gibi ev sahibi olacaktık ama ev parası gibi kira ödemeye başladık. 20 yıl önce de aynı vaatleri sundular. Hala torbadan onları çıkarıp yeni bir şeymiş gibi algı yönetimi peşindeler” dedi.

KİRA ÖDER GİBİ EV SAHİBİ YAPACAKTI EV PARASI GİBİ KİRA ÖDÜYORUZ

“Erdoğan sosyal konutlarla ilgili bir açıklama yaptı. 2002’den beri açıklama yapıyor. Paketler açıklıyor ama mağdur olan hep vatandaşımız. Bu ülkenin kaynaklarını sarayın etrafındaki bir avuç insana verirken halk çözüm bekliyor. 3 ay önce 0,99 faizle konut kredisi müjdesi vermişti. 1 milyonluk ev için ödeme 15 bin liraya dayandı. Bunu müjde olarak verdin ama vatandaşımız böyle bir hizmete ulaşamaz oldu. Hani bizi kira öder gibi ev sahibi yapacaktı ama ev parası gibi kira ödemeye başladık. 20 yıl önce de aynı vaatleri sundular. Hala torbadan onları çıkarıp yeni bir şeymiş gibi vatandaşa sunuyorlar, hala algı yönetimi peşindeler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil