DOLAR 32,5142 -0.11%
EURO 34,7982 -0.21%
ALTIN 2.418,23-0,47
BITCOIN 21675060.70152%
Trabzon
19°

AÇIK

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

FIRTINA BİLDİĞİNİZ GİBİ

FIRTINA BİLDİĞİNİZ GİBİ

ABONE OL
6 Ağustos 2022 07:23
FIRTINA BİLDİĞİNİZ GİBİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de yeni sezonun açılış maçında İstanbulspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Trabzonspor 2-0’lık skorla kazandı.

Son şampiyonu öne geçiren golü 16. dakikada Andreas Cornelius kaydetti. Danimarkalı oyuncu ayrıca yeni sezonun ilk golünü kaydetmiş oldu. Maçın skorunu belirleyen golü ise 86. dakikada Stefano Denswil attı.

Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki karşılaşmayı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile birlikte tribünden takip etti. TFF Başkan Vekilleri Murat Aksu ve Yalçın Orhan, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri Müslüm Özmen ve Ali Düşmez ile Genel Sekreter Kadir Kardaş da tribünde yer aldı.

Yeni sezonda futbolun tüm paydaşlarına Fair Play çağrısı yapan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, maçtan önce Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz’a çiçek verdi.

Ev sahibi İstanbulspor’un Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ise TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve maçın hakemlerine çiçek takdim etti.

MAÇTAN DAKİKALAR:

5. dakikada Abdülkadir Ömür’ün pasında Eren Elmalı kaleyi denedi, savunmaya çarpan top kornere çıktı.

13. dakikada Treuzeget’in ceza sahasının hemen üstünden yaptığı vuruşu İstanbulspor’un kalecisi Jensen uzanarak kornere çeldi.

14. dakikada Eren Elmalı’nın taşıyıp içeri yerden çevirdiği topa Abdülkadir ve Visca birlikte hamle yaptı. Ceza sahası dışına yönelen topa Larsen vurdu. Ancak Jensen gole izin vermedi.

16. dakikada Visca’nın kullanıdığı kornerde savunmadan seken topu Cornelius tamamladı takımını 1 – 0 öne geçirdi.

28. dakikada Visca’nın sol taraftan kullandığı kornere arka direkte Larsen kafayı vurdu ancak top az farkla dışarı çıktı.

41. dakikada Abdülkadir Ömür’ün ceza yayının sol çaprazından yaptığı vuruş savunmaya çarparak dışarı çıktı.

45+2. dakikada Treuzeget’in yaptığı vuruşta kaleci Jensen ayaklarıya topu kornere çeldi.

 

49. dakikasında Trezeguet, düdükten sonra topa vurduğu gerekçesiyle sarı kart gördü.

62. dakikada İstanbulspor gole çok yaklaştı. İbrahim Yılmaz’ın penaltı noktası üzerinde vurduğu kafada kaleci Uğurcan Çakır izin vermedi.

85. dakikada Trabzonspor kontraatakla etkili olmaya çalıştı. Abdülkadir Ömür’ün taşıdığı topta Cornelius topla buluştu ancak savunma araya girdi.

86. dakikada Bakasetas’ın kullandığı kornerde iyi yükselen Denswil, takımını rahatlatan golü kaydetti.

Trabzonspor, gelecek hafta Atakaş Hatayspor maçı ile birlikte evindeki ilk maçına çıkacak

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!