Ana Sayfa Gündem, Politika 16 Ağustos 2022

DEĞİŞİMİN AYAK SESLERİ HİSSEDİLİYOR …

PİAR Araştırma Şirketi’nin yaptığı son seçim anketin sonuçları paylaşıldı.

Ankette Millet İttifakı’nı oluşturan CHP ve İYİ Parti’nin toplam oyu 41.4 olurken, Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ve MHP’nin toplam oyu ise 35.9 oldu.

Ankete göre Millet İttifakı’nın çıkaracağı adayın seçimi ciddi bir farklı kazanacağı düşünülüyor.2023 seçimlerine sadece 10 ay kala anket şirketleri tarafından gerçekleştirilen anketlere eskisinden daha fazla ilgi gösterilmeye başlandı.

PİAR Araştırma da son anketini vatandaşlarla paylaştı Ankette vatandaşlara ‘Bu pazar genel seçim olsa oyunuzu hangi siyasi partiye verirsiniz?’ diye soruldu. Ankete göre Millet İttifakı’nı oluşturan CHP ve İYİ Parti’nin toplam oyu 41.4 olurken, Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ve MHP’nin toplam oyu ise 35.9 oldu

Kaynak:sondakika

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil