DOLAR 32,5861 0.03%
EURO 34,9679 0.22%
ALTIN 2.423,860,04
BITCOIN 2097297-3.14211%
Trabzon
24°

KAPALI

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

AVCI; SKOR OLARAK BELKİ KAYBETTİK AMA OYUNU KAZANDIK

AVCI; SKOR OLARAK BELKİ KAYBETTİK AMA OYUNU KAZANDIK

ABONE OL
17 Ağustos 2022 07:53
AVCI; SKOR OLARAK BELKİ KAYBETTİK AMA OYUNU KAZANDIK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bordo Mavili takımın Teknik Patronu Abdullah Avcı UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda 2-1 mağlup olunan FC Kopenhag maçının ardından  basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı güzel bir atmosferde mücadele ettiklerini belirterek “Oyun olarak rakibimizin en önemli silahlarından birisi yüksek şiddetli koşu ve faul yapmaktı. Ve tabii ki duran toplar. Biz oyunu bugün başından sonuna kadar dominant ve topa sahip olarak oynamayı planladık. Ve oyun da böyle başladı. İlk yediğimiz golde ayağımızdaki topu kaybettik ve sonucunda gol yedik. Oyun ilk yarının sonuna doğru genel olarak yine bizim üstünlüğümüzdeydi ve zaman zaman rakibin de oyuna girdiği bölümler vardı. İlk yarıda özellikle kötü pastan, kötü kontrolden net olarak giremediğimiz pozisyonlar vardı. İkinci yarı da oyunu domine edip rakibi kendi yarı sahasına iteceğimizi biliyorduk ve bunun için farklı opsiyonları da çalışmıştık. Sonra yine kötü kontrol, taç ve peşinden kornerden gol yedik, 2-0 mağlup duruma düştük. Oyunda hem duygumuzla hem aklımızla plana sadık kalarak topa sahip olmaya devam ettik. Oyunun hakkı belki mağlubiyet değildi. İkinci yarıda özellikle girdiğimiz pozisyonlar ve golümüz var. Skor olarak belki kaybettik ama oyun olarak net bir şekilde kazandığımızı düşünüyorum. Bu oyun teknik adam olarak beni mutlu etti. Bu oyun, rövanş maçında muhteşem taraftarımızla birlikte daha fazlasını yapacaktır. Yarından itibaren iyi dinlenip hafta sonu oynayacağımız Antalyaspor maçına hazırlanacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ortaya koyulan futbolun oyuncu üzerinden konuşulmaması gerektiğini dile getiren Avcı “Oyun organizasyonu üzerinden konuşmak daha doğru olur. Oyuncuların verilerinde bakarak alacakları süreleri ona göre planlıyoruz. İlk yarıdaki oyunu gole kadar domine ettik. Skor olarak değil ama oyun olarak mutluyum. Gelişerek devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!