Ana Sayfa Gündem, Politika 18 Ağustos 2022

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AYDEMİR: MUHALEFETİN VAATLERİ YALAN

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayını açıklamamasını eleştirerek, muhalefetin projelerinin bulunmadığını, vaatlerinin de “yalan” olduğunu söyledi.Aydemir,

Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, AK Parti’nin, 21. kuruluş yıl dönümü olduğunu, kurulduğundan bu yana Türkiye’nin her yerine hizmet götürdüğünü anlattı.

Yaptıkları hizmetlerle iftihar ettiklerini, bu hizmetlerin devam edeceğini dile getiren Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde birçok üründe indirim yapıldığına işaret etti.

Aydemir, “Önümüzdeki zaman diliminde başka kalemlerde indirim olacak, gelişecek. Bütün derdimiz milletimizin, insanların huzur üzerine yaşaması, bunu da temin ediyoruz. Önümüzdeki zaman dilimini herkes takip etsin, görecek iktisadi açıdan çok daha ferahfeza bir hal ortaya çıkacak.” ifadelerini kullandı.

Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayını açıklamamasını eleştiren Aydemir, muhalefetin projelerinin bulunmadığını, vaatlerinin de “yalan” olduğunu ve milletin bu “yalanlardan” rahatsızlık duyduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil