Ana Sayfa Gündem, Spor 18 Ağustos 2022

ANTALYASPOR MAÇININ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bordo Mavililer şampiyonlar ligi ön eleme maçı için gittiği Danimarkadan döndü ve ayağının tozu ile F.Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Bordo Mavililer Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Cumartesi günü Antalyada karşılaşacağı Fraport TAV Antalyaspor maçı hazırlıklara başladı.

Teknik Patron  Abdullah Avcı nezaretinde  dün saat 18.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular iki grup halinde çalıştı. FC Kopenhag maçında forma giyen futbolcular rejenerasyon çalışması yaptığı antrenmanda diğer futbolcular ise dinamik ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon ve rondo çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenman çift kale maç ve dayanıklılık çalışması ile sona erdi.

Bugünü izinli olarak geçirecek olan Bordo Mavililer hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil