Ana Sayfa Gündem, Politika 29 Ağustos 2022

CUMHURBAŞKANI:”YETER Kİ İŞ İSTESİN VATANDAŞ, İŞ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos 1922-2022 Büyük Zafer’in 100. Yılı Etkinlikleri Kütahya Toplu Açılış Töreni’nde konuştu. Buradaki konuşmasında yurttaşlardan  ‘sabır’ isteyen Cumhurbaşkanı  Erdoğan, “Biz Tarım Kredi Kooperatifleri ile vatandaşa daha ucuz ürünler satmaya başladık. Bu artarak devam edecek. Market sayısını 3 bine çıkaracağız. Vatandaşım ucuz ürün almaya devam edecek. Biraz sabır ve daha çok destek istiyorum” dedi.

Kütahya’da açılan fabrikalarda istihdam edilen yüzlerce kişi olduğuna ve bu sayının günden güne artacağına vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının sonlarında ülkede işsizlik sıkıntısı olduğunu söyleyenlere de tepki gösterdi. Erdoğan, “Bir de utanmadan, sıkılmadan diyorlar ki işsizlik var, ne işsizliği ya. Yeter ki iş istesin vatandaş iş. Ama ne diyor, ‘Benim istediğim gibi iş yok'” ifadesini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil