Ana Sayfa Aktüel, Gündem 1 Eylül 2022

SON DAKİKA …SON DAKİKA…SON DAKİKA…SON DAKİKA…

Doğalgaz ve elektrik fiyatlarına zam geldi. Elektrikteki zamlar Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), doğalgazdaki zamlar ise Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamalarla duyuruldu. Yeni tarifeler 1 Eylül’den (bugün) itibaren geçerli olacak.

Doğalgaz ve elektrik fiyatlarına 1 Eylül (bugün) itibarıyla zam yapıldı. Konutlarda kullanılan doğalgazın birim fiyatı yüzde 20,4 arttı. Sanayide yüzde 50,8 zam yapılırken elektrik üretiminde kullanılan doğalgazın birim fiyatında ise yüzde 49,5 artış yapıldı. Diğer yandan elektrikte mesken abonelerinin tarifesine yüzde 20 zam geldi. Sanayi abonelerindeki zam oranı yüzde 50 olurken, ticarethane abonelerinin tarifesinde yüzde 30’luk artış yapıldı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil