Ana Sayfa Gündem, Spor 3 Eylül 2022

TRABZONSPOR TRANSFERE DOYMUYOR

Başkan Ahmet Ağaoğlu 1-0 kazanılan H.Ümraniyespor maçının ardından  basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Zor maç olduğunu belirten Ağaoğlu, “Bu havalarda maç trafiği yoğun, üst üste oynana maçlar. Sakatlıklar da yakamızı bırakmıyor. Dorukhan eklendi son olarak. Maçtan ziyade Dorukhan’ın sakatlığı en büyük sıkıntı. Her şeye rağmen alınan 3 puan önemliydi. Kaybedilen Antalya maçı, berabere biten Galatasaray maçından sonra 3 puanla devam etmek önemliydi. 3 puan aldığımız için mutluyuz. 1 sene içerisinde o bölgede Serkan, Perez ve Dorukhan sakatlandı. Gerçekten büyük sıkıntı. Ertuğrul Başkan’a iş düşüyor, çünkü o bölgeye adam bulmak zorunda. Sakatlıktan dolayı veya ileriki haftalarda ihtiyaçtan dolayı transfer gündeme gelebilir. O bölgede çok sakat verdik, alternatif oyuncumuz yok. Bir tek Larssen kaldı orada. O bölgeye alternatif transfer acil olarak gündeme gelebilir” açıklamasında bulundu.

Şimdi gözler Ertuğrul Doğana çevrilirken hafta içerisinde yeni bir transfer mi olacak sorusu da gündemedeki sıcaklığını korumaya devam edecek

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Bu Yaz Başka Yaz

Bu Yaz Başka Yaz

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil