Ana Sayfa Gündem, Spor 4 Eylül 2022

YİNE ,YENİDEN KAAN AYHAN !

Bordo Mavililerde transfer bitmek bilmiyor … Son oynanan H.Ümraniyespor maçında sakatlanan ve sahalardan 6 ay uzak kalacağı açıklanan Dorukhanın ardından defans bloğuna transfer gündeme gelmesi ve Başkan Ağaoğlunun da transfer için Başkan Vekili ve transferlerin ardındaki görünmeyen güç olan Ertuğrul Doğanı işaret etmesi uzun süredir Türk takımlarının gündeminde olan Kaan Ayhan transferini tekrar gündeme geldi.

Son günlerde adı Galatasaray ve Beşiktaşla da anılan milli oyuncu için Ertuğrul Doğanın bizzat ilgilenebileceği ve bu transfer için şartları zorlayacağı söylenirken Teknik Patron Avcının da oyuncuyla bir görüşme yapacağı söyleniyor.

Kaan Ayhan bu sezon Sassuolo forması ile ligin ilk maçında 3-0 kaybedilen Juventus maçında 90 dakika sahada kalırken ligin ikinci maçında 1-0 kaybedilen lecce karşısında son bir dakika forma buldu daha sonra oynanan ve 2-2 biten Spezia Calcio ve 0-0 biten Milan maçlarında forma şanşı bulamayan Kaan Ayhan için Teknik Patron Roberto De Zerbi onu gözden çıkardı yorumu yapılıyor.

Transfer dönemin başlarında avrupadan da bir çok kulüp tarafından istenen Kaan Ayhan için bu günlerde transfer teklifinde bulunması beklenen sadece Türk kulüpleri var gibi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil