Ana Sayfa Gündem, Spor 6 Eylül 2022

FIRTINA ÇOŞTU BİR KERE …

Transfer sezonun bitmesine sayılı günler kala kadrosunu bir çok yıldız isimle takviye yaparak güçlendiren Bordo Mavililerde şimdi yeni bir yıldız oyuncu transferi peşinde.

Avrupa liginde ve Süper ligin yanısıra Türkiye Kupasınıda hedefleyen Bordo Mavililere menejerler tarafından yıldız isimler önerilmeye devam ediliyor son olarak adadan iki isim kulübe önerilirken dorukhanın ve viscanın sakatlıkları Abdullah Avcının bir stoper bir sağ kanat oyuncu isteğini yönetime bildirdiği öğrenildi.

Kulislerde konuşulan dedikodular Bordo Mavililer 2 de yerli oyuncu ile görüşmeleri devam ettirdiği ama bu oyuncular için henüz Abdullah Avcıdan onay alınmadığı şeklinde

Transfer perdesinin kapanmasına 3 gün kalırken Bordo Mavililer 2 yıldız isme imza attıracağı bu konudaki çalışmaların son derece gizli ve sabırla sürdürdüğü öğrenildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TOGG PİSTE ÇIKTI…

TOGG PİSTE ÇIKTI…

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil