Ana Sayfa Bölge, Gündem 6 Eylül 2022

KIBRISTA TRABZON RÜZGARI ESTİ

Ortahisar Belediyesi, KKTC İskele Belediyesi’nin bu sene 4.’sünü düzenlediği ‘Kültürlerin Kaynaşması Etkinliği’ne katıldı. Ortahisar Belediyesi’nin etkinlikte kurduğu stant ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Ortahisar’ı KKTC’de tanıttılar!

Farklı kültürler KKTC’de kaynaştı

Ortahisar Belediyesi, KKTC İskele Belediyesi’nin bu sene 4.’sünü düzenlediği ‘Kültürlerin Kaynaşması Etkinliği’ne katıldı. Ortahisar Belediyesi’nin etkinlikte kurduğu stant ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Stantta Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin hazırladığı Trabzon’a özgü gümüş işlemeli ürünler sergilendi. Stant görevlileri ziyaretçileri sergilenen el emeği göz nuru ürünler hakkında bilgilendirdi. KKTC’den ve Türkiye’den etkinliğe katılan birçok belediye ilçelerine özgü yöresel ve sanatsal değerleri tanıtma fırsatı yakaladı.

KKTC HEYETİ STANTTI ZİYARET ETTİ

Ortahisar Belediyesi standını gezen KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile sekreteri Okşan Çalışır sergilenen ürünler hakkında bilgi alarak beğenilerini iletti. Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sadettin Önsel ile Özel Kalem Müdürü Vekili Selçuk Aydın KKTC heyetine çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaretçiler Trabzon hasır bileziği ile Trabzon kazaziyesine yoğun ilgi gösterdi. Stant görevlileri ziyaretçileri Ortahisar’ı görmeye davet ederek ilçeyi tanıtıcı broşür hediye etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil