DOLAR 32,5237 -0.08%
EURO 34,8023 -0.2%
ALTIN 2.420,11-0,40
BITCOIN 21590710.06379%
Trabzon
19°

AÇIK

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

TMO’DAN SON DAKİKA FINDIK KARARI…

TMO’DAN SON DAKİKA FINDIK KARARI…

ABONE OL
6 Eylül 2022 06:06
TMO’DAN SON DAKİKA FINDIK KARARI…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fındık fiyatlarında serbest piyasada devam eden düşük fiyat sebebi ile fındığını satmak isteyen üreticiler TMO ya yönelince TMO’nun fındık randevu sistemi resmen kilitlendi

Fındık üreticileri randevu sistemin ekim ayına kadar dolu olması kendilerini mağdur edeceğini söylerlerken ihtiyacımız var fındığımızı satıp ihtiyaçlarımızı karşılamak borçlarımızı ödemek istiyoruz okullar açıllıyor çocukarın ihtiyaçlarını karşılamamız lazım bu konuda çözüm beklediklerini söylemişlerdi.

Bu konudaki açıklama AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk’ten geldi Cemal Öztürk yaptığı açıklamada  TMO’nun mevcut alım ekibi sayısını artırmak için çalışma yaptığını söyledi

Serbest piyasada fındık fiyatlarının düşük seviyelerde kalması üreticinin yönünü TMO’ya çevirmesine neden olurken, TMO’nun randevu sisteminin Ekim ayına kadar dolu olması bir dizi tedbir alınmasına neden oldu. AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, üreticinin ürününü değerinde satmasından daha doğal bir şey olmadığını belirterek TMO’nun daha fazla fındığı kısa sürede alması yönünde çalışma başlattığını söyledi. Öztürk, konuyu TMO yetkililerine ilettik. Dünden itibaren diğer ilçelerde de fındık alımı başladı. Büyük bir ihtimalle TMO mevcut fındık alımı ekibi sayısını artıracaktır” dedi.

Kaynak:fındıktv

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!