Ana Sayfa Gündem, Politika 6 Eylül 2022

ZAFER PARTİSİ’NİN ADAYI MANSUR YAVAŞ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve Genel Başkan Yrd. Albay Fikret Bayır ‘Anadolu Kalesi’ Projesini Türk halkına aktardı.

ZAFER PARTİSİ ÖRTÜLÜ İSTİLAYI ANADOLU KALESİ İLE SONA ERDİRECEKTİR
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ : ”Zafer Partisi, Türkiye’nin örtülü ve sessiz bir istila ile işgal edilmesine direnmektedir. Türk zihniyeti değil, sözde siyasal ümmetçi özde Türk düşmanı bir zihniyet talan ve fethetmektedir. Son 20 yılda tarihin en büyük soygunlarından birisi Türkiye’de yaşanmıştır. Zafer Partisi 1 yıl içinde Türk siyasetinde en önemli belirleyicilerden birisi olmuştur. Zafer Partisi sadece kendi politikaları ile Türk halkını, seçmeni etkilememekle kalmamış iktidar ve muhalefetteki düzen partilerine de bilgisayar dili ile format atmıştır. Zafer Partisi 1 sene içinde düzen partilerinin birçok politikasını sahte de olsa gözden geçirmeye zorlamıştır. ” dedi.

Özdağ, Zafer Partisi’nin Türk siyasetinde sağladığı en önemli değişiklikleri şu başlıklar altında toplamak mümkündür diye sözlerine devam etti:

1)Artık siyaset Cumhur ve Millet ittifakı ekseninde iki parçalı değildir. Zafer Partisi Türk siyasetinin üçüncü kutbu olmuştur. Zafer Partisi’nin kurulması ile birlikte Türk siyasetinde sahte Millet İttifakı-Cumhur İttifakı sona ermiştir. Artık siyasetin ayrımı, ülkemizin örtülü işgalini engelleyecek olan Zafer Partisi ile diğer partiler, düzen partileri arasındadır.

2)Türk siyasetinin artık ana meselesi sabun köpüğü değerindeki günlük politik tartışmalar değil 13 milyon sığınmacı ve kaçak ile örtülü istila ve Zafer Partisi’nin örtülü istilayı Anadolu Kalesi ile sona erdirmesidir.

3)Zafer Partisi 6’lı masanın halkın taleplerinden kopuk cumhurbaşkanlığı tartışmalarına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı aday göstererek son noktayı koymuştur.

4)Zafer Partisi çevreci politikaları yan malzeme olmaktan çıkarmış ve partinin ana eksenine oturtmuştur. Erzincan/İliç’te kapatılan çevreyi tahrip eden altın madenini 3 kez giden Dr. Lütfü Şehsuvaroğlu’nun mücadelesi sonuç almıştır. Arkasından Kayseri/Develi’deki çevreyi ve işçileri zehirleyen altın madenini kapattırmıştır. Zafer Partisi, İkizdere’de Cengiz İnşaata karşı çıkmıştır. Zafer Partisi Milas ormanlarında Limak İnşaat’ın tahribatına karşı çıkmıştır. Zafer Partisi Bodrum’da Cennet Koyu’nda Cengiz inşaatın çevre tahribatına karşı çıkmıştır. Partimizin çevreci parti olduğu gerçeği yüksek sesle dile getirilmelidir.

5) Zafer Partisi köy okullarını açacağını duyurmuş, AK Parti köy okullarını açma çalışması başlatırken, İYİ Parti “Ben de ben de” diye ortaya atılmıştır.

6)Zafer Partisi neoliberal ekonomide sürdürülebilir planlı kalkınma ekonomisine geçişi savunarak Türk siyasetine yeni bir soluk getirmiştir. 6’lı masanın bu adımımızı da takip ettiğini gördük.
Türk gençliği gelecek ümidini Zafer Partisi’nde görmektedir. Z kuşağı diye hitap etmeyi reddettiğimiz, “Ey Türk gençliği” diye hitap ettiğimiz gençlerimiz büyük bir coşku ile Zafer Partisi’nin etrafında toplanmışlardır. Gençliğin coşkusu anne ve babalara da bulaşmıştır.

İlk Kez Oy Kullanacak Seçmenin Yüzde 40’ı Zafer Partisi Diyor
”Zafer Partisi, Türk gençliğinin partisi olma yolunda büyük mesafe kaydetmiştir ancak daha alınacak çok yolumuz vardır. İlk kez oy kullanacak seçmenin yüzde 40’ı Zafer Partisi demektedir.” İfadesinde bulundu.

Türkiye, Türkiye Olarak Kalsın Mı Yoksa Göçmenistan Mı Olsun?
”Haziran 2023 seçimleri bir referandum olacaktır. Bu referandumun sorusu ‘Türkiye, Türkiye olarak kalsın mı yoksa göçmenistan mı olsun?’ şeklindedir. Türkiye, Türkiye kalsın diyenler “Zafer Partisi” kalmasın diyenler “Düzen partileri”ni seçecektir. Sığınmacı adı altında ülkemizi adım adım işgal eden 13 milyon sığınmacı ve kaçağın geri yollanmasını isteyen seçmen Zafer Partisine oy verecektir. “Sığınmacılar/kaçaklar kalsın” diyenler hangisine verirler ise versinler fark etmez. ”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil