Ana Sayfa Gündem 7 Eylül 2022

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞINDAN AÇIKLAMA VAR…

Kırsal kalkınma destekleri kapsamında, tarıma dayalı ekonomik yatırımların fiziki olarak tamamlanma süresi 1 Kasım 2022’ye kadar uzatıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, “Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ” ile “Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi Hakkında Tebliğ”de değişiklik yapan düzenlemeler, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Türkiye’yi ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle yatırımcılar ve sektör paydaşlarından gelen talepler üzerine, 2020-2021 başvuru dönemindeki yatırım projelerinin fiziki olarak tamamlanması için daha önce 1/9/2022 olarak belirlenen sürede uzatmaya gidildi.

Buna göre Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında, 2020/2021 başvuru dönemi yatırımlarının fiziki olarak son tamamlanma tarihi, 1 Kasım 2022’ye kadar uzatıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil