Ana Sayfa Gündem, Spor 9 Eylül 2022

SİZE YAKIŞMADI ÇOCUKLAR…

UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda Ferencvaros ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Ferencvaros Stadı’nda oynanan mücadeleyi temsilcimiz 3-2 kaybederek gruba kötü bir başlangıç yaptı.

Macar ekibi, 16. dakikada Eldar Civic’in kırmızı kart görmesiyle maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynarken temsilcimizin Maxi Gomez ve Umut Bozok ile bulduğu goller puan için yeterli olmadı.

Karşılaşmanın 5. dakikasında Nguen ile öne geçen Macar takımı 16. dakikada Civic’in atılmasıyla 10 kişi kaldı. 29. dakikada Traore ile farkı 2’ye çıkaran ev sahibi ekibe, 39. dakikada Maxi Gomez karşılık verdi. Ferencvaros 44. dakikada penaltıdan Nguen ile bulduğu golle soyunma odasına 3-1 önde gitti71. dakikada Trabzonspor’da Umut Bozok farkı 1’e indiren golü attı.87 de Yusuf yazıcının golü ise VAR dan ofsayt gerekçesi ile iptal edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

15 KASIM’DA NELER OLMUŞ

15 KASIM’DA NELER OLMUŞ

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil