Ana Sayfa Gündem, Spor 12 Eylül 2022

ADANA DEPLASMANINDA MORAL BULMAK İSTİYORUZ

Süper lig de bugünkü maç öncesinde oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet alan  toplamda 6 gol atıp 5 golü kalesinde gören Trabzonspor bu gollerin hepsini Antalya deplasmında kalesinde görürken oynadığı diğer 4 karşılaşmada kalesini gole kapatmıştı

Bordo Mavililer 3 deplasmandan 2 galibiyet bir mağlubiyet le ayrılırken bugün zorlu Adana Demirspor deplasmanında galip gelerek Avrupa arenasında üzdüğü taraftarını mutlu etmek Kızılyıldız maçı önceside moral bulmak istiyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı, maç öncesinde oyuncularla yaptığı toplantıda

“Hataların bedeli ağır oldu. Artık gerçek Trabzonspor’u herkese izletmeliyiz” diyen Avcı, “Evet, tüm kulvarlar zor olabilir, rakipler de güçlü olabilir ama bunların hiçbiri bahane olamaz. Biz kaliteli bir takımız. Ferencvaros maçı geride kaldı. Şimdi önümüze bakmalıyız.” ifadelerini kullandı.

“Uzaktan şut atmaya çekinmeyin”

Sahada diri, birbiriyle yardımlaşan ve daha fazla boş koşu yapan bir Trabzonspor olması gerektiğini belirten deneyimli çalıştırıcı, “Daha fazla rakibin arkasına ve kenarlardan ceza sahasının içindeki hedefe doğru paslar atmalıyız. Kaliteli ayaklara sahibiz. Uzaktan şut çekmekten de geri durmayın. Fark yaratın. Gerçek Trabzonspor’u artık herkese izletmeliyiz.” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil