Ana Sayfa Gündem, Spor 16 Eylül 2022

A MİLLİ TAKIM KADROSU AÇIKLANDI

A Millî Takımımızın UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup’ta 22 Eylül’de İstanbul’da Lüksemburg ve 25 Eylül’de deplasmanda Faroe Adaları ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.

A Millî Takım’a davet edilen oyuncular, 18 Eylül Pazar günü saat 13.00’ten itibaren TFF’nin Riva’daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanmaya başlayacak. Ay-Yıldızlılar, Lüksemburg maçına da bu tesiste yapacağı antrenmanlarla hazırlanacak.

A Millî Takım Teknik Direktörümüz Stefan Kuntz ve bir futbolcumuz, 21 Eylül’de saat 15.45’te Lüksemburg karşılaşması öncesinde TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, maç öncesindeki resmî idmanı da aynı gün saat 16.30’da Riva’da yapacak.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun ev sahipliğinde 22 Eylül Perşembe günü oynanacak olan Türkiye-Lüksemburg maçı, saat 21.45’te başlayacak ve TRT 1’den naklen yayınlanacak.

A Millî Takım kafilesi, 25 Eylül’de Faroe Adaları ile deplasmanda oynayacağı gruptaki son maç için 23 Eylül Cuma günü ilk olarak saat 15.00’te İstanbul Havalimanı’nda Türk Hava Yolları’na (THY) ait uçakla Danimarka’nın Billund kentine gidecek. Buradan da TSİ 19.20’de Faroe Adaları’nın başkenti Torshavn’a hareket edecek.

A Millî Takım Teknik Direktörümüz Stefan Kuntz ve aday kadrodan bir oyuncumuz, 24 Eylül’de TSİ 19.30’da Faroe Adaları müsabakası öncesinde Tórsvøllur Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek. A Millîler, karşılaşma öncesindeki resmî antrenmanını aynı tesiste TSİ 20.00’de yapacak. Tórshavn’daki Tórsvøllur Stadyumu’nda oynanacak olan 25 Eylül’deki Faroe Adaları-Türkiye maçı, TSİ 21.45’te başlayacak ve TRT 1’den canlı olarak yayınlanacak.

A Millî Takım kafilesi, Faroe Adaları karşılaşmasının ertesi günü TSİ 21.05’te gidişte olduğu gibi Billund aktarmalı olarak Tórshavn’dan İstanbul’a dönecek.

A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından belirlenen kadroda şu futbolcular yer alıyor:

Altay Bayındır Fenerbahçe A.Ş. Doğan Alemdar Stade Rennais FC Uğurcan Çakır Trabzonspor A.Ş. Onur Bulut Yukatel Kayserispor Zeki Çelik AS Roma Çağlar Söyüncü Leicester City FC Kaan Ayhan US Sassuolo Caldo Merih Demiral Atalanta BC Ozan Kabak TSG 1899 Hoffenheim Eren Elmalı Trabzonspor A.Ş. Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe A.Ş. Rıdvan Yılmaz Rangers FC Cengiz Ünder Olympique de Marseille Yunus Akgün Galatasaray A.Ş. Berkan Kutlu Galatasaray A.Ş. İrfan Can Kahveci Fenerbahçe A.Ş. Orkun Kökçü Feyenoord Salih Özcan Borussia Dortmund Kerem Aktürkoğlu Galatasaray A.Ş. Serdar Güder Medipol Başakşehir FK Enes Ünal Getafe CF Halil Dervişoğlu Burnley FC Serdar Dursun Fenerbahçe A.Ş. 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Sinirler Gerildi

Sinirler Gerildi

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil