Ana Sayfa Dünya, Gündem 18 Eylül 2022

TAYVAN’DA ARD ARDA DEPREMLER

Tayvan’da dün meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra bugün de 7,2 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Sarsıntıdan sonra tsunami uyarısı yapıldı.

Dün Tayvan’ın kıyı kenti Taitung’un yaklaşık 50 kilometre kuzeyinde ve 10 kilometre derinliğinde 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Depremin başkent Taipei’de de hissedildiği ifade edilirken, can ve mal kaybı yaşanmadığı aktarılmıştı.

VATANDAŞLAR UYARILDI

Bu sarsıntının etkileri henüz geçmemişken şimdi de Tayvan’da 7,2 büyüklüğünde bir deprem oldu. Depremin ardından tsunami uyarısı yapıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site apk Uzman Tescil