Ana Sayfa Gündem, Spor 20 Eylül 2022

MİLLİ HEYECAN START VERDİ

A Millî Takımımız, UEFA Uluslar Ligi’nde Lüksemburg ve Faroe Adaları ile oynayacağı karşılaşmaların hazırlıklarına bugün TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlarla başladı. Millî futbolcular, sabah idmanında Atletik Performans Antrenörleri Axel Busenkell ve Vural Durmuş nezaretinde salonda mobilizasyon ve kuvvet çalışması yaptı.

Basına açık olarak gerçekleştirilen günün ikinci antrenmanının başında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Millî Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve Genel Sekreter Kadir Kardaş, A Millî Takım teknik heyet ve futbolcularıyla sahada bir araya geldi. Büyükekşi, burada futbolculara hitaben kısa bir konuşma yaptı ve kendilerine UEFA Uluslar Ligi’nde oynanacak karşılaşmalar öncesi başarılar diledi. Büyükekşi, Altıntop ve Kardaş daha sonra takımın antrenmanını da tribünden takip etti.

Teknik Direktör Stefan Kuntz, Yardımcı Antrenörler Kenan Koçak ve Jan-Moritz Lichte yönetiminde gerçekleştirilen akşam idmanında, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yapıldı, sonrasında da rondo ve hücum varyasyonları üzerinde duruldu. Kaleciler ise Kaleci Antrenörleri Michael Rechner ve Emrah Karakovan eşliğinde çalıştı.

Merih Demiral, Ozan Kabak, Zeki Çelik, Orkun Kökçü ve Enes Ünal, seyahat programlarına bağlı olarak bugün yapılan antrenmanlarda yer almadı. Tolga Ciğerci ve Eren Elmalı ise akşam antrenmanına katılmayıp rejenerasyon çalışması yaptı.

Milli takım kampında son dakika gelişmesi de yaşandı Takımı Borussia Dortmund’un Schalke 04 ile oynadığı karşılaşmanın ardından yapılan kontrollerde ayağında kemik ödemi saptanan Salih Özcan aday kadrodan çıkarılırken, Ankaragücü’nden Tolga Ciğerci ve Fenerbahçe’den İsmail Yüksek, A Millî Takım aday kadrosuna dâhil edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil