Ana Sayfa Gündem, Spor 21 Eylül 2022

TRABZONSPORDA BİR İLK GERÇEKLEŞTİ…

Bordo Mavililerde 3-2 kazanılan Gaziantep maçıyla birlikte bu sezon bir ilk geçekleşti…

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Trabzonspor 2021-2022 sezonunda 15 maçta geriye düşmüş ama sonrasında bu maçların 12 sinde skoru lehine çevirmesini bilmişti geriye düştüğü maçlarda 6 sını sahadan 3 puanla ayrılmasını başaran Bordo Mavililer 6 sından da beraberlikle ayrılmıştı geriye düştüğü sadece 3 maçta puan toplayamayan Bordo Mavililerde sezon sonunda gelen şampiyonlukta bu geri dönüşlerin payı çok büyüktü.

Geçtiğimiz sezon geriye düştüğü maçları kazanmasıyla ön plana çıkan Trabzonspor, bu sezon aynı duruşu Gaziantep FK karşısında sergiledi.Bordo-mavililer, bu sezon mağlup durumdayken ilk kez puan çıkartmasını bildi.

Milli maç arasına girilirken Şenol Güneş Spor Kompleksinde Gaziantep FK ile karşılaşan ve ilk on dakikada 2-0 geriye düşen Bordo Mavililer muhteşem bir geri dönüşe imza atarak sahadan 3 puanla ayrılması bildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil