Ana Sayfa Gündem, Yaşam 24 Eylül 2022

SON VİRAJ DÖNÜLDÜ…

EYT son dakika haberleri… EYT ile ilgili  çalışmalar son sürat devam ediyorken . Aile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin çalışmalar da en önemli sorunun yaş olduğunu bunuda sonuca bağladıklarını  yasa teklifinin Aralık  ayında TBMM’ye getirileceğini söylerken HAK-İŞ Konfederasyonu nu ziyaretinde  Vedat Bilgin’den süreçle ilgili son dakika açıklaması geldi.

EYT ile ilgili müjde gibi bir haber daha geldi… Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çözüm aşamasına gelindiği belirterek, “Dosyayı tamamladığımız gün Türk kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.


HAK-İŞ Konfederasyonu’nu ziyaretinde konuşan Bakan Bilgin, “artık çözüm aşamasındayız” dedi.

Bakan Bilgin HAK-İŞ Konfederasyonu’nu ziyaretinde yaptığı açıklamasında ;  EYT sorunu 99 öncesi işe başlayanların karşılaştığı emeklilikle ilgili bir sorundur. Prim gün sayısını doldurmuş olan, yılı tamamlamış olanların karşılaştığı bir sorun, yaşla ilgili bir problemdi onunla ilgili bir çözüm aşamasına geldik. O dosyayı tamamladığımız gün bir basın toplantısıyla ya da başka bir şekilde kamuoyuyla paylaşacağız. Acil olan sorunların ertelenmemesi ve çözülmesi gerekiyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BİTMEDİLER BİTMİYORLAR….

BİTMEDİLER BİTMİYORLAR….

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil