Ana Sayfa Gündem, Spor 30 Eylül 2022

İSTANBULDA SEZONUN İLK DERBİSİ

Spor Toto Süper Lig’in 8’inci haftasında süper ligde 2 Ekim Pazar günü İstanbul derbisine sahne olacak …

Derbide Kartal kendi sahasında ve seyircisi önünde  Fenerbahçe’yi konuk edecek …

Beşiktaş Teknik direktör Valerien Ismael yönetimindeki antrenmanlarına devam ederken idmanlarda aktivasyon, koşu ve pas çalışmaları öne çıktı Teknik direktör Valerien Ismael  idmanların basına kapalı olarak gerçekleşen bölümde Fenerbahçe maçının taktklerini çalışırken oyuncularına pres en büyük silahımız olacak dediği öğrenildi Siyah-beyazlılar, antrenmanın salon etabında ise üç grup halinde değişmeli olarak; denge, kuvvet ve güçlendirme çalışmaları gerçekleştirdi.

Sakat oyuncular hakkında sağlık ekibinden sürekli bilgi alan Teknik Patron Valerien derbide tüm oyuncuların performanslarına ihtiyacımız var umut ediyorumki pazar günü kazanan biz olacağız dedi

Fenerbahçe cephesinde ise inönüde kazanmak için gideceklerini söyleyen Teknik Patron Jesus takımla çalışmalarına Can Bartu Tesislerinde devam etti  yapılan idman salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Ardından sahada koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle devam eden antrenmanda çabukluk ve pas çalışmaları yapıldı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Fenerbahçe Bugün yapılacak idmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam edecek

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil