Ana Sayfa Gündem, Tarım ve Hayvancılık 1 Ekim 2022

HARUN ÇALLI USK’YI TOPLANTIYA ÇAĞIRDI…!

TÜSEDAD Başkanı Sencer Solakoğlu’nun Ulusal Süt Konseyi Başkanı Harun Çallı’nın şirketi SEK SÜT’e boykot çağrısı sektörde büyük yankı bulurken, USK Başkanı Çallı, çiğ süt fiyatlarını görüşmek için alelacele USK Yönetim Kurulunu bugün toplantıya çağırdı. Tarım Bakanlığının dahi bilgisi olmadan USK’nın Çallı tarafından toplantıya çağrılması dikkat çekerken, Çallı’nın bu tavrı tepki çekti. Konsey toplantısına üretici ve Bakanlık temsilcileri katılmadığı için Yönetim Kurulu toplantısı yapılamadı.

Ulusal Süt Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çallı, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Çallı yaptığı açıklamada çiğ süt fiyatlarını görüşmek üzere bugün Ulusal Süt Konseyi Yönetim Kurulu üyelerinin toplantıya çağrıldığını ancak üretici alt grubu ile kamu alt grubu temsilcilerinin toplantıya katılmamasından dolayı USK Yönetim Kurulu toplantısının yapılamadığını belirtti.

Çallı, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “30 Eylül 2022 Cuma Günü “Çiğ Süt Tavsiye Fiyatının Değerlendirilmesi” gündemiyle Ulusal Süt Konseyi Yönetim Kurulu Toplantısı planlanmış ve Yönetim Kurulu Üyeleri toplantıya davet edilmiştir. Konseyimizin Yönetim Kurulunda görevli Üretici Alt Grubu ve Kamu Alt Grubu temsilcileri toplantıya katılmadığından yeter sayıya ulaşılamamış ve Yönetim Kurulu Toplantısı yapılamamıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

ÜRETİCİNİN AYLARDIR USK TOPLANSIN TALEBİNE KULAK TIKAYAN ÇALLI, SEK SÜT’E BOYKOT ÇAĞRISINDAN SONRA USK’Yİ TOPLANTIYA ÇAĞIRDI!

Ulusal Süt Konseyi Başkanı Harun Çallı’nın, TÜSEDAD Başkanı Sencer Solakoğlu’nun dün yaptığı SEK SÜT’e boykot çağrısından hemen sonra Ulusal Süt Konseyi Yönetim Kurulu’nu toplantıya çağırması manidar bulundu.

Kaynak : Tarımdanhaber

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

MAHŞERİN 4 ATLISI

MAHŞERİN 4 ATLISI

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil