Ana Sayfa Gündem, Spor 10 Ekim 2022

TARİH TEKERRÜR ETSİN…

Spor toto süper ligde bugün haftanın kapanış maçları oynanacak Bordo Mavililer kendi evinde saat 20 de Kasımpaşayı konuk ederken Başakşehir ise yine aynı saatte Sivassporu istanbulda konuk edecek .


Bordo Mavililer Süper Lig’in 9. haftasında bu akşam Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Başakşehir bugün sivasspor maçında puan yada puanlar kaybeder Bordo Mavililer de Kasımpaşa karşısında 3 puan alırsa Spor Toto süper ligde geçtiğimiz sezon olduğu gibi 9, hafta itibarı ile liderlik koltuğuna oturacak.

Bordo Mavililerde Kritik bir haftaya girilirken Teknik Patron Abdullah Avcı futbolcularla yaptığı toplantıda kaybedilen avrupa maçını unutmalarını isterken önceliğimiz Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılmak ve taraftarımıza kendimizi affettirmemiz gerekir bu süreçte bizi destekleyen ve daima arkamızda duran taraftarımıza galibiyet  hediye etmeliyiz dediği öne sürüldü.

Teknik Patron Abdullah Avcı idman sonrası Eren Elmalı, Marc Bartra ve Trezeguet ile konuşarak kart görmemeleri konusunda uyardığı pazar günü Beşiktaş maçında onlara ihtiyacı olduğunu da söyledi Bilindiği gibi bu üç futbolcuda sarı kart sınırında bulunurken Kasımpaşa maçında sarı kart görmeleri durumunda Pazar günü Beşiktaş derbisinde oynamayacaklar.

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil