Ana Sayfa Bölge, Gündem 13 Ekim 2022

O SEÇİM,BU SEÇİM…

Basın Kanunu hakkında TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti Grubu adına konuşan Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs “Ak Parti internet haberciliği ve sosyal medyayı, havuz medyasına çevirmeye çalışıyor.” dedi.

BASIN KANUNU DEĞİL, SANSÜR KANUNU

Kanun teklifi ile Ak Parti’nin gerçekleri gizlemek için yasal bir kılıf oluşturmak istediğini belirten Örs, “Teklif sahipleri, kanun teklifinin dezenformasyonu engelleyeceğini, yalan haberlere son vereceğini söylüyorlar. Ya, şimdi düşünüyor insan; siz hiç kendi havuz medyanıza bakmaz mısınız; yandaş gazetelerinizi hiç okumaz mısınız; sabahtan akşama kadar yalan söyleyen, iftira atan, milleti ayrıştıran, kerameti kendinden menkul maaşlı elemanlarınızın ekran ekran gezdiği, yandaş kanallarınızı hiç izlemez misiniz? Her gün tek elden çıkmış, aynı manşetlerle halkı yanıltan, kutuplaştıran gazetelerinizi hiç okumaz mısınız? Onlara ne yaptınız bugüne kadar? Bırakın, bir müeyyide uygulamayı Allah için bir kez “Ya, yapmayın, etmeyin, halkı yanıltmayın, doğru haber verin.” dediniz mi?

SİZE KİM İNANIR?

Şimdi kalkmış “Dezenformasyonu engellemek için yasa teklifi getirdik.” diyorsunuz. Yahu size kim inanır arkadaşlar? Siz eleştirilmek istemiyorsunuz, siz milletin gerçekleri öğrenmesini istemiyorsunuz, buna da yasal bir kılıf uydurmak istiyorsunuz; işte getirdiğiniz kanun teklifi bu. Bunun adı basın kanunu değil, sansür kanunudur, bunun adı sosyal medyayı, havuz medyasına çevirme kanunudur.” değerlendirmesinde bulundu.

SANDIK GELECEK, SİZ GİDECEKSİNİZ

Milletvekili Hüseyin Örs, konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Siz enflasyon ve zamlar konuşulmasın istiyorsunuz; o zaman işinizi doğru yapacaksınız, ekonomiyi işin ehli olanlara idare ettirecek, yolsuzluklara “Dur!” diyecek, ekonomiyi düzelteceksiniz. Siz işsizlik konuşulmasın istiyorsunuz; o zaman torpili, adam kayırmayı ortadan kaldıracaksınız, liyakati esas alacak, doğru bir istihdam politikasıyla işsizliğe çare bulacaksınız. Siz adalet konuşulmasın istiyorsunuz; o zaman adil olacaksınız arkadaş, yargıya müdahale etmeyecek, yargının bağımsız kalmasını sağlayacaksınız. Seçime çok az bir zaman kala bu kanun teklifiyle neyi amaçlıyorsunuz, neyin hazırlığını yapıyorsunuz? Mesela seçim günü trafolara kedi girecek de yayın yasağı mı getireceksiniz? Mesela hiçbir şey olmasa da muhakkak bir şeylerin olacağı zamanlarda sansür mü uygulayacaksınız?İktidara mensup arkadaşlara söylüyorum: Ne yaparsanız yapın, sandık gelecek ve siz gideceksiniz!

TÜRKİYEYİ İDARE ETMEYE TALİBİZ

Biz zor günlerden geldik, zor mücadelelerle bugün Türkiye’nin kaderini değiştirmeye talip bir siyasi parti olduk. Bir siyasi hareket düşünün ki onun liderinin bindiği aracın önü çöp kamyonuyla kesilmiş, konuşacağı salonların elektrikleri kapatılmış, kapılarına kilit vurulmuştur. Bir siyasi hareket düşünün ki onun liderinin evine baskın yapılmış, tehditler savrulmuştu. Ne oldu? İşte buradayız, Allah’a şükürler olsun. Dimdik ayaktayız. Başımız dik, alnımız açık, her yerde varız, her yerde iyiyiz. Biz Türkiye’yi idare etmeye talibiz.

O SEÇİM, BU SEÇİM

Sayın Genel Başkanımıza, Aziz Milletimiz “Cesur Lider Meral Akşener” diyor. Şunu unutmayın: Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer. İlçe ilçe, il il Türkiye’yi adımlıyor, vatandaşlarımızı dinliyor, onların dertlerine çare arıyoruz. Sizi bu sansür yasası da kurtaramayacak. O seçim bu seçimdir. Az kaldı, gideceksiniz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil