Ana Sayfa Gündem, Teknoloji 15 Ekim 2022

SAYILI GÜNLER KALDI …

Türkiye’nin küresel teknoloji markası ve  yerli otomobili Togg, ‘akıllı cihaz’ olarak tanımladığı C-SUV segmentindeki ilk otomobilini banttan indirmek için artık sayılı  günler kaldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhuriyetin 99. yılının kutlanacağı 29 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek tören kapsamında, Togg’un Gemlik’te inşası tamamlanan üretim tesislerinin de açılışı gerçekleşecek.

Gemlik’teki tesis sadece bir üretim tesisi olmayacak. ‘Gemlik Kampusu’ olarak adlandırılan tesislerde bir kullanıcı deneyim merkezi hizmeti de verilecek. Tüketiciler Togg’un mobilite ekosistemine yönelik teknolojilerini ve ürünlerini bu alanda deneyimleyebilecek. Öte yandan, Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş’ın, “Ülkesinde başarılı olmayan bir marka yurtdışında da başarılı olamaz. Bu nedenle ilk 18 aylık süreçte ülkemizdeyiz” sözleriyle vurguladığı gibi üretilen C-SUV’lar ilk olarak Türkiye’deki tüketicilerle buluşacak.

 

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TRABZONSPORDA FORVETE 4 ADAY …

TRABZONSPORDA FORVETE 4 ADAY …

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil