Ana Sayfa Gündem, Tarım ve Hayvancılık 17 Ekim 2022

100 BİN LİRA FAİZSİZ KREDİ

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 5362 sayılı Resmi Gazete‘de yayımlanan sübvansiyon kararnamesi ile 2022 yılı dahil olmak üzere 2023 yılında da Sıfır faizli tarım ve hayvancılık kredisi vermeye devam edecek. 6 Nisan 2022 tarihli Cumhurbaşkanı kararı ile Ziraat Bankası ve TKK aracılığı ile düşük faizli işletme ve yatırım kredisi kullandırma şartlarını içeren tebliğ kapsamında teknik esas ve uygulamalara göre kredi kullandırılmaktadır.

Ziraat Bankası 100 Bin TL Faizsiz Hayvancılık ve Tarım Kredisi başvuruları alınmaya devam ediyor. 2022 yılında çiftçilere 100 bin TL faizsiz kredi kapsamında bir çok alanda destek sunulmaktadır. Sığır yetiştiriciliğinden arıcılığa, su ürünlerinden süs bitkileri yetiştiriciliğine kadar birçok sektörde üreticiye, hem yatırım hem de işletme döneminde 100 bin liraya kadar faizsiz çiftçi kredisi başvuruları için şartlar nelerdir, kimler alabilir, nasıl başvuru yapılır? faiz indirimi oranları ve diğer tarımsal desteklemeler ile ilgili detaylar banka şubelerinden çiftçilerimize verilmektedir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil