Ana Sayfa Gündem, Yaşam 18 Ekim 2022

ALPER ÖZÜPAK; KAZANDIĞIMIZ BİRŞEY YOK MÜCADELEYE DEVAM

EYT konusunda gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor hergün farklı açıklamalar yapılırken vatandaşın kafası da karışmaya devam ediyor bir çözüldü bir çalışılıyor bir bitti denen çalışmalar halen yetkili ağızlardan açıklama yapılmazken Bakan Bilginin son yaptığı açıklamada formül yok çalışmalar bitmek üzere aralık ayındada meclise getireceğiz demişti.
 EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada
EYT bizim sayemizde çözüldü diyenlere sorayım her bayram müjde müjde diye nagralar atan siz değilmiydiniz?
Masada alacagımızı aldık müjde diye naralar atan siz değilmiydiniz?
Staj için görüşme yaptık çözülecek diye müjde verip sonra da bakanın açıklamasından sonra staj ı unutan sizler değilmiydiniz?
EYT kitlesine yalan söyleyen sarı EYT değilmiydi?” diye sordu
Alper Özüpak , EYT Federasyonu olarak tek çözüm öneriyoruz arkamızda 1 mağdur arkadaşımızı bırakmadan mücadeleye devam etmektir. Ama sizler her seçim dönemi ortaya çıkıp yandaşlık yaparak formül lere kitlenin razı gelmesini sağlamak için kurulan sarı EYT ye rağmen milyonların katıldığı mitingler yapamaya basın açıklaması na dahi binlerce insanın katılımı ile sesimizi bütün dünya ya kırmadan dökmeden hak aramanın nasıl olacağını gösteren kızıl saçlı kadın Gönül BORAN ÖZÜPAK la bu dava sonuçlanacak.
Yıllardır yan yana omuz omuza mücadelemizi buralara taşıdık ve 1999 öncesi haklarımızı eksiksiz olarak alana kadar mücadeleye devam edeceğiz.
2008 yılında Ak parti nin yaptıgı maaş reformunun düzeltilmesi için mücadelemiz de devam edecek
Staj mağdurlarına yıllardır çağrı yaptık ama onlar arkalarında kitlesi olmayan sadece kendilerinin yazdığını kendilerinin okuduğu sarı EYT ile yol yürüdüler ne oldu staj mağdurlarına da yalan söylediler ve mağdur etmeye devam ediyorlar.
Hak araması kapı da kul olarak aranmaz iktidara da muhalefete de tek çare alanda meydan da gücünü göstermekle olur ve bunu EYT Federasyonu başardı.
Ülkemizin gündeminden düşürmeden EYT mücadelemizi buralara getirdik. Emek veren bütün kaderdaşlarım ızla başardık ve daha kazandığımız bir şey yok EYT yasası meclise bir an önce gelmeli ve kışı EYT liler rahat geçirmeli çalışmayan evine ekmek götürmeyen kardeşlerimizin rahat bir nefes almasını saglamalıyız.
Gönül başkan bu güne kadar kesinlikle EYT kitlesine yalan ve yanlış bilgi vermedi ve yoktan bir dava yı buraya taşıyan EYT kitlesi tarih yazmaya devam ediyor.
Yaşasın Eyt kardeşligimiz

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TARİHTE BUGÜN

TARİHTE BUGÜN

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil