Ana Sayfa Gündem, Spor 20 Ekim 2022

BİRİ PREMİER LİG’DEN DİĞERİ İSPANYA LİGİNDEN …

Trabzonsporda transfer bitmiyor …

Son Şampiyon Bordo Mavililerde takımın eksik yönleri için transferde takviye  çalışmaları son sürat devam ediyor Bordo Mavililerde şu an için alternatifi olmayan sol bek mevkii için ara transfer döneminde takviye yapmak için bazı futbolcuları takibe aldığı bunlardan biri İngiltere Premier liginden Jordan Zemura diğerinin ise İspanya liginden Valencia da top koşturan Antonio Latorre Grueso olduğu söyleniyor

Toni Lato asıl mevkii solbek olmasına rağmen sol kanat mevkiinde zaman zaman oynanıyor. Jordan Zemura ise Zimbabwe milli takımında da forma giyiyor.

Her iki oyuncunun da takip edildiği ama son karar için kasım ayında başlayacak dünya kupası maçlarının sonunun bekleneceği Teknik Patron Abdullah Avcının onay vermesi halinde resmi girişimlere başlanacağı öğrenildi.

 

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil