Ana Sayfa Bölge, Gündem 22 Ekim 2022

TRABZONDA BÜYÜK YARIŞ …

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) meslek komitesi ile meclis asıl ve yedek üyelerinin seçimleri 22 Ekim 2022 Cumartesi günü (BUGÜN) gerçekleştirilecek.

TTSO bünyesinde bulunan 31 meslek komitesinin üyelerinin ve meclis asıl ve yedek üyelerinin birleşik oy pusulasıyla belirleneceği seçimlerde 6 bin 737 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

Mevcut Başkan Suat Hacısalihoğlu yarışlara beyaz liste ile girerken Başkan Adayı Erkut Çelebi ise turuncu listelerle seçime giriyor

TTSO’nun Pazarkapı Mahallesi’ndeki hizmet binasında yapılacak seçimlerde oy verme işlemi saat 09.00’da başlayıp saat 17.00’de sona erecek. Seçimlerde tüzel kişiler seçim yetki belgesi ve T.C. kimlik numarası bulunan kimlik kartlarıyla, gerçek kişiler ise T.C. kimlik numarası bulunan kimlik kartlarıyla oy kullanabilecek.

TTSO Hizmet Binasının 1’inci katında bulunan Trabzon Ticaret Sicil Müdürlüğü, seçim günü de hizmet vermeye devam edecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil