Ana Sayfa Gündem, Spor 24 Ekim 2022

BİZ KUZEYİN YILDIZIYIZ ŞİMDİ KIZILYILDIZ DÜŞÜNSÜN

Karadeniz Fırtınası UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda 27 Ekim Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Kızılyıldız maçı hazırlıklarına devam ediyor.


Bordo Mavili takımın Teknik patronu Abdullah Avcı yönetiminde  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanlarla Kızılyıldız maçı için hazırlıklara devam edildi.

Demir Grup Sivasspor maçında oynayan oyuncuların rejenerasyon çalışmaları gerçekleştirdiği antrenmanda diğer oyuncular teknik ısınma ve denge çalışması yaptı. Core antrenman, rondo ve sprint çalışması ile devam eden antrenman çift kale maç ile son buldu.

Bordo Mavililer  H Grubu’ndaki 5. maçında güçlü Sırbistan ekibi Kızılyıldız’a konuk olacak grubunda 6 puanla 2. sırada bulunan bordo mavili ekibimiz, ilk 2 sırada yer almak için Kızılyıldız karşısına 3 puan için çıkacak

Kızılyıldız Trabzonspor maçı  27 Ekim Perşembe günü saat saat 22:00’de oynanacak.

Yarını izinli olarak geçirecek olan Bordo Mavililer  Çarşamba günü yapacağı antrenmanla Kızılyıldız maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil