Ana Sayfa Gündem, Yaşam 25 Ekim 2022

BAŞKAN ÖZÜPAK : HAKLARIMIZI SONUNA KADAR SAVUNACAĞIZ

Türkiye EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak bereberindeki yönetim ve İl temcilcileri ile Ankarada bir dizi görüşmelerde bulunacaklar.2 gün boyunca Ankarada olacak heyet Siyasi Partilerden ,sendikalara kadar bir çok temaslarda bulunacaklar.

Başkan Gönül Boran Özüpak başta Ak Parti olmak üzere Cumhur ittifakının diğer ortakları olan siyasi partilerden da randevu istedikleri ama henüz dönüş olmadığını Cumhurbaşkanından dan da rendevu talepleri olduğunu cevap beklediklerini söylediler.
Ankarada bu yasa çıkmadan önce bazı görüşmeler yapmak istediklerini söyleyen Başkan Gönül Boran Özüpak çıkacak olan yasa konusunda bir bilgileri olmadığını bir sır gibi saklandığını bilenen tek şeyin oda kesinlikle bir garantisi olmayan aralıkta yasa konusunda açıklama yapılacak olması
Ankarada muhalefet partileri ile de görüşmek isteyen Özüpak bu yasa çıkmadan kendilerinin de masanın bir ucunda olmaları gerekliliğini anlatırken konunun muhatabı olan bizler de o masada olmalıyız dedi.
Başkan Gönül Boran Özüpak yaptığı açıklamada “23 yıldır yok sayılan yasal hak larımız var bizim. 4447 sayılı kanunun aleyhte geriye işletilmesinin iptali ile bu mağduriyet bitecektir. Tek formül, tek çözüm; 99 öncesi haklarımızın tamamının teslimidir. Asla geri adım atmayacağız.” dedi
Bugün Ankarada olacak olan EYT ekibi 2 gün boyunca Ankarada bir dizi ziyaretler ve görüşmeler yapacak

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil