Ana Sayfa Gündem, Spor 26 Ekim 2022

BELGRAD KAFİLESİNDE KİMLER YERALMADI ?

UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda 27 Ekim Perşembe günü(yarın) deplasmanda Kızılyıldız ile karşılaşacak olan Trabzonspor Belgrad’a uçtu

Bordo Mavililer Gruptaki ilk maçında Macaristan’ın Ferencvaros takımına deplasmanda 3-2 mağlup olan Karadeniz ekibi, evinde Kızılyıldız’ı 2-1’le geçerken, deplasmanda ise Monaco’ya 3-1 kaybetmişti. Son olarak ise bordo-mavililer, Monaco’yu 4-0 mağlup etmişti.

Alınan bu sonuçlarla grubunda 2. sırada bulunan takımımız gruptan çıkabilmek için sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor

Yarın akşam saat 20 de Rajko Mitic Stadyumunda Kızılyıldız maçı için takımın başında sahaya çıkacak olan Teknik Patron Abdullah Avcı ise Avrupa arenasında  dış sahada galibiyet hasretine son vermek istiyor Teknik Patron Abdullah  Avcı, Trabzonsporun başında Avrupada çıktığı deplasmanlarda 4 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı.

Bordo Mavililerin Kızılyıldız için Belgrad’a giden kafilesinde Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe, Hakan Aydın, Jens Stryger Larsen, Vitor Hugo, Stefano Deanswil, Hüseyin Türkmen, Marc Bartra, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Jean Gbamin, Doğucan Haspolat, Marek Hamsik, Enis Bardhi, Abdulkadir Ömür, Anastasios Bakasetas, Montassir Lahtimi, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Trezeguet, Djaniny Semedo ve Umut Bozok yer alırken sakatlıkları devam eden Visca,Serkan ve Dorukhan yer almadı

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil