Ana Sayfa Gündem, Spor 27 Ekim 2022

FIRTINA ESMEYE HAZIR …

Bordo Mavili Karadeniz Fırtınası Avrupa Ligi’nde  gruplardan çıkma ve Ülke puanını yakından ilgilendiren Kızılyıldız maçından 3 puanla ayrılmak için bu akşam saat 20,00’de çok önemli bir maça çıkacak 

UEFA Avrupa Ligi H Grubu beşinci maçında bugün Sırbistan’ın Kızılyıldız takımı ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 146. maçına çıkacak.

Bordo-mavililer, geride kalan 145 maçta 52 galibiyet, 37 beraberlik ve 56 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda rakip fileleri 187 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 201 gol gördü.

Karadeniz ekibi, ilk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Şampiyon Kulüpler Kupası/UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 30, UEFA Kupası/UEFA Avrupa Ligi’nde 91, Avrupa Kupa Galipleri Kupası’nda 12 ve UEFA Intertoto Kupası’nda da 8 maç, UEFA Konferans Ligi’nde de 4 maç oynadı.

Bordo Mavili takımın bu akşam Kızılyıldız karşısına Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Hamsik, Gbamin, Djaniny, Bakasetas, Trezeguet, Umut on biri ile çıkması beklenirken ev sahibi Kızılyıldızın ise   Borjan, Srnic, Erakovic, Milunovic, Dragovic, Rodic, Krsticic, Sanogo, Katai, Pesic, Bukari on biri ile sahada mücadele etmesi bekleniyor

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil